Informatie

Diabetesgeneeskunde.nl is een onafhankelijk platform dat voorziet in de behoefte van de doelgroep om alle informatie rondom de behandeling van diabetes op toegankelijke wijze beschikbaar te maken. Diabetesgeneeskunde.nl is een initiatief van de NIV-Diabeteskamer, de Nederlandse Vereniging voor Diabetesonderzoek (NVDO), en de Diabetes Huisartsen Advies Groep (DiHAG) in samenwerking met Olio Educatie.

Voor en door de diabetesprofessional

De website richt zich op artsen en onderzoekers in de 1e en 2e lijn: voor én door de diabetesprofessional. Diabetesgeneeskunde.nl verzamelt nieuws van relevante websites op het gebied van diabetes. In korte educatie video’s worden de laatste wetenschappelijke inzichten van (internationale) congressen voor u samengevat en in de agenda vindt u een overzicht van relevante nascholingen en symposia. Ook is er ruimte voor uw bijdrage. Wilt u informatie delen met uw collega’s? Tip dan de redactie of wordt lid van de LinkedIn groep.

Altijd op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws rondom diabetes? Dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief; deze verschijnt 14 keer per jaar.