Diabetesgeneeskunde 5 jaar!

Exact 5 jaar geleden ging diabetesgeneeskunde.nl ‘live’. Na maanden van voorbereidingen waren de Internistendagen 2017 het podium voor de lancering van hét online platform voor diabetesprofessionals in de 1e en 2e lijn. Inmiddels is het platform door bijna 45.000 unieke bezoekers bezocht, zijn er meer dan 600 nieuwsartikelen gepubliceerd en treft u er meer dan 300 educatievideo’s. Een grote groep van circa 10.000 zorgprofessionals bezoekt de website regelmatig.

De redactie levert een heel belangrijke bijdrage in de realisatie van alle content. Naast het schrijven van artikelen, werken ze met regelmaat mee aan educatievideo’s. En bij alles wat op Diabetesgeneeskunde.nl gepubliceerd is, heeft de redactie de content getoetst aan relevantie voor de praktijk, actualiteit en objectiviteit.

Het platform Diabetesgeneeskunde.nl is een initiatief van de Stichting Diabetesgeneeskunde. Daarnaast zijn tal van inhoudelijke/ netwerkpartners betrokken, en dragen een aantal Healthcare organisaties bij aan de financiële ondersteuning van het platform. Dank aan allen voor de duurzame samenwerking!

Ook in 2022 doet verslag Diabetesgeneeskunde.nl van en vanaf de belangrijke diabetesactiviteiten gedurende het jaar, waaronder de ATTD, ADA en EASD.

Voor een bijdrage aan de content of suggesties over (de inhoud op) diabetesgeneeskunde.nl kunt u de redactie mailen op: redactie@diabetesgeneeskunde.nl.

Voor andere zaken kunt u contact opnemen met secretariaat@diabetesgeneeskunde.nl.

Wellicht vindt u dit ook interessant

Plaats een reactie

Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

BEZOEK ONZE PARTNER!

DiabetesPro